Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Засідання виконкому 09.09.2021

6
990

09.09.2021 року о 09.00 у конференц-залі виконкому (вул. М. Грушевського, 5) відбудеться засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Засідання транслюватиметься онлайн.

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Питання захисту прав дітей: 7 рішень

Доп. Світлана БОЙКО – начальник служби у справах дітей.

2. Питання соціального захисту:

1) Про виплату допомоги на поховання.

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ – начальник управління соціального захисту населення.

3. Питання комунальної власності:

1) Про здійснення КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління

2) Про здійснення КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланси КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області та КНП «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

3) Про здійснення виконавчим комітетом Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі комунального майна на баланс КНП «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом оперативного управління.

4) Про здійснення управлінням соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області безоплатної передачі вбудованих нежитлових приміщень, розташованих по просп. Богдана Хмельницького, 68а, на баланс КП «Житломасив» Мелітопольської міської ради Запорізької області з правом господарського відання.

Доп. Дмитро КОТЛОВ – начальник УКВ.

4. Фінансові питання:

1) Про виплату грошової допомоги головам вуличних комітетів та уповноваженим в мікрорайонах міста

Доп. Діана ЧУМАЧЕНКО - в.о. завідувача сектору по роботі з уповноваженими в мікрорайонах міста, інспектор.

5. Питання архітектури:

1) Про затвердження схем розміщення тимчасових нестаціонарних атракціонів та пересувних цирків на території м. Мелітополя.

Доп. Олена БЕСПЕРСТОВА - начальник управління містобудування та архітектури.

6. Питання торговельної діяльності:

1) Про організацію торгівлі сільськогосподарською продукцією.

Доп. Ірина ФУРСОВА - начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості.

7. Інші питання:

1) Про затвердження Порядку розміщення тимчасових нестаціонарних атракціонів та пересувних цирків на території м. Мелітополя.

Доп. Ірина ФУРСОВА - начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості.

2) Про затвердження Положення про управління з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області та втрату чинності рішення виконавчого комітету 06.05.2021 № 105/8.

Доп. Катерина ЛОМНИЦЬКА - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій.

3) Про створення громадської комісії з житлових питань виконкому, затвердження складу, Положення про неї, та втрату чинності рішень виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 13.09.2018 №198/4, від 06.05.2021 № 105/6.

4) Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області від 22.07.2021 № 163/7.

Доп. Сергій КАСЯРУМ - директор департаменту реєстраційних послуг Мелітопольської міської ради.

 

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя