Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Педагог з Мелітополя — у фіналі національної премії Global Teacher Prize Ukraine

8
897

Викладач загальноосвітніх дисциплін Мелітопольського професійного аграрного ліцею Ганна Бут увійшла у ТОП-10 кращих педагогів країни за версією національної премії Global Teacher Prize Ukraine. Вже другого жовтня буде оголошено володаря “Оскара для вчителів”. Віримо: педагог з Мелітополя отримає у фіналі заповітну перемогу.

Ганна Бут вражає не тільки своїм професійним шляхом, а й активною та принциповою життєвою позицією. У Мелітопольському професійному аграрному ліцеї вона викладає біологію та німецьку мову, художню культуру та громадянську освіту, є головою волонтерського руху ліцею. Під керівництвом Ганни Вікторівни проходять всі благодійні акції, а сама вона є однією з найактивніших волонтерок міста.

Разом з учнями педагог передає нашим захисникам у зону проведення ООС малюнки, подарунки, маскувальні сітки, ліки та прапори, організовує збори волонтерської допомоги для дітей і мешканців сірої зони.

Неодноразово отримувала подяки від командування ЗСУ за волонтерську допомогу та моральну підтримку, нагороджена почесними грамотами Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА. Учні Ганни Бут неодноразово ставали переможцями всеукраїнських та обласних конкурсів та оглядів творчих робіт. Має авторські методичні розробки.

Минулого року Ганна Вікторівна стала фіналісткою премії Global Teacher Prize Ukraine у номінації «Найкращий вчитель громадянської освіти» та переможницею конкурсу громадянської освіти від ГС «Освіторія». Більш того — її гра «Один, два — твої права!» допомагає вивчати громадянську освіту у різних куточках України.

Мелітополь вболіває за талановитого педагога та бажає Ганні Бут перемоги у національній премії Global Teacher Prize Ukraine. Нагадаємо, у 2019 році найкращою вчителькою України стала викладачка англійської мови, української мови та літератури Мелітопольської спеціалізованої школи №23 Наталя Кідалова.

 

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...
День вишиванки - свято, що об'єднує серцяЧитати далі

День вишиванки - свято, що об'єднує серця

Вишита сорочка несе в собі потужну енергію наших предків, захищаючи нас від лихого.