Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі розпочала роботу служба регулювання чисельності тварин

5
631

     У Мелітополі довгий час існує проблема безпритульних тварин. Їхня орієнтовна чисельність на території міста складає 1000 голів - всі ці тварини потребують стерилізації та вакцинації проти сказу.
       На початку 2021 року міський голова поставив завдання знайти вирішення проблемного питання.
У березні була прийнята програма «Заходи, спрямовані на регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Мелітополі». В рамках цієї програми провели ряд заходів: облаштували приміщення для тимчасового утримання тварин на період стерилізації, карантину, вакцинації проти сказу, забезпечення необхідним приладдям для відлову та стерилізації.
    Олександ Щербаков зазначив, що приміщення для тимчасового утримання тварин знаходиться в с. Нове на території очисних споруд КП «Водоканал». Тут був проведений ремонт, облаштовано місця для перетримки тварин - зроблені безпечні та комфортні вольєри, проведений монтаж всіх необхідних комунікацій, в тому числі передбачено обігрів на зимовий період.
        Про методи поводження з тваринами розповів Олексій Громико
     - Для відлову безпритульних тварин будуть застосовуватись тільки гуманні методи, закуплено спеціалізоване обладнання, на посади ловців тварин підібрані люди, які мають досвід роботи у подібних центрах в інших містах України. За півроку проведено великий обсяг робіт для вирішення одного з найболючіших питань міста, але це тільки початок Попереду - систематична робота щодо зменшення чисельності безпритульних тварин у місті, - запевнив Олексій Громико.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя