Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Приєднуйтесь до інтерактивного круглого столу «Закон про корінні народи України як запорука сталого розвитку держави»

6
1808

9 серпня о 10.00 на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького за підтримки Проєкту Ради Європи «Посилення захисту національних меншин, включаючи ромів та мови меншин в Україні» відбудеться засідання інтерактивного круглого столу до Міжнародного дня корінних народів світу «Закон про корінні народи України як запорука сталого розвитку держави».

Під час інтерактивного круглого столу будуть обговорені питання створення ефективних механізмів реалізації культурних, політичних, соціальних, економічних прав і свобод корінних народів України також презентовано концепцію роботи Центру із дослідження історії та культури кримськотатарського народу при Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького.

До участі запрошені Народні депутати України, національна координаторка та члени мережі Інтеркультурних міст України, представники та представниці ініціативних груп національних спільнот, національно-культурні товариства, державні службовці, науковці, освітяни, журналісти.

Запрошуємо долучитись до обговорення всіх бажаючих.

Формат проведення: офлайн та онлайн.

Онлайн-учасники зможуть приєднатися до заходу на платформі Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86084587734?pwd=bmptOHhwL0N0SGhkcnhGOFB0Nlc3dz09 ( ідентифікатор: 860 8458 7734, код доступу: 2021).

Для більш детальної інформації звертатися до управління культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області за телефоном: (0619) 422552.

Трансляція заходу буде проводитися на сторінці Council of Europe: National Minorities and Roma in Ukraine | Facebook

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя