Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріжжі - "Відкритий простір допомоги "Саме тут". 

3
539

6 квітня 2024 року через атаку ворога пошкоджене приміщення "Відкритого простору допомоги "Саме тут", де протягом майже двох років команда Мелітополя допомагає десяткам тисяч переселенців з окупації. 

Місце, де люди тікаючи від ворога зустріли своє і своїх - прихисток, підтримку, сімʼю. Місце, куди приходять і дорослі, і діти. 

На щастя, ніхто не постраждав.  Про наслідки атаки та подальшу роботу Простір допомоги інформуватиме на сторінці у Телеграм-каналі 

Напередодні, 5 квітня 2024 року, з 15:15 по 17:15 росія здійснила дві серії ракетних ударів по цивільній і промисловій інфраструктурі Запоріжжя, яке стало рідним містом для тисяч переселенців з Мелітополя.
4 людини загинуло – 2 чоловіка та 2 жінки. З них двоє людей померли в лікарні. 

23 людини поранено. Вісім з них, у тому числі дві дитини 9-ти і 17-ти років, знаходяться у лікарні. Четверо з восьми – у важкому стані. 
 За попередніми даними пошкоджено понад 40 будівель, в тому числі 24 приватних будинки, 9 багатоповерхівок, гуртожиток і дитячий садок.

 "Майже щодня росія руйнує наші будинки. Вбиває наших людей і на підконтрольній Україні території, і в окупації. Тиранія не зупиниться. Закликаю всіх партнерів Мелітополя, Запоріжжя, України не мовчати. Маємо протистояти ворогу. Маємо зупинити його, - написав очільник ЗОВА Іван Федоров у своєму Телеграм-каналі.

 

Також за темою

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя
Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. Читати далі

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на...

Трагедія Чорнобиля змінила світ. Вона показала, наскільки небезпечними можуть бути технології, і яке велике значення має людська відповідальність.