Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Гуманітарна допомога мелітопольцям у 2023-му році: якою вона була

13
1721

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що у 2023 році допомога була максимально наближена до людей. 

- Слідом за Запоріжжям одразу три нових гуманітарних хаби "Саме тут" були відкриті протягом року у Львові, Києві та Дніпрі. І незважаючи на зменшення донорів та викликану цим гуманітарну кризу, за рік нам вдалося допомогти понад 25 тисячам осіб. Це мешканці не тільки Мелітополя та Мелітопольського району, а й інших районів Запорізької області, - розказав Іван Федоров.

Протягом року ВПО було видано понад 900 тис. тон гуманітарної допомоги, а це 50 тис. продуктових наборів, 13 тис. - гігієни, 15 тис. “теплої допомоги” та дитячих наборів. Загальна вартість допомоги нашим переселенцям від партнерів склала близько 45 мільйони гривень.

- Ми продовжуємо виконувати і адресну доставку тим переселенцям, які за станом здоров'я не можуть самостійно відвідувати гуманітарні хаби. Зазначу, що окрім натуральної допомоги наші спеціалісти консультативного пункту надали відвідувачам майже 20 тисяч послуг, а оператори контакт-центру опрацювали 56 тис. звернень. Ще понад 12 тис. осіб за допомогою фахівців центрів змогли отримати фінансову допомогу, - підбив підсумки міський голова.

На базі центрів також працювали медики - вони надали 8200 послуг та видали медикаменти для 5700 відвідувачів.
Працівники центрів також організували заходи з інтеграції, в яких взяли участь 7700 тис. мелітопольців.

- Підводячи підсумки року, хочу подякувати кожному з наших більше ніж 100 партнерів та донору, які допомагають нашим людям вистояти у ці темні часи. Ваша підтримка безцінна, адже вона дає чітко усвідомити: разом подолаємо все! - зазначив Іван Федоров.

 

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя