Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Україна відзначає День Гідності та Свободи

4
515

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи та десяту річницю початку Євромайдану 

Нагадаємо, День Гідності та Свободи відзначається на державному рівні 21 листопада з 2014 року на честь початку цього дня двох революцій – Помаранчевої у 2004 році та Євромайдану і Революції гідності у 2013-му. 

Революція гідності визнана одним із ключових моментів українського державотворення та виразником національної ідеї свободи. У десяту річницю Євромайдану попри повномасштабну війну з росією Україна має вагомі результати на шляху до Євроінтеграції. 

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що гідність і свобода - у крові кожного українця. Це те, за що ми боролися впродовж віків, і те, що відстоюємо нині.

- Через десять років після Революції Гідності обраний нами шлях незмінний. Виборюємо право на європейський вектор розвитку, захищаємо демократичні цінності. І головна зброя нашої перемоги - гідність та свобода. Єднаймося у боротьбі! - закликав Мелітопольський міський голова.

Зазначимо, що цьогоріч День Гідності та Свободи відзначається під гаслом "Заряджені гідністю і жагою свободи". А Революція Гідності засвідчила: українці не просто обрали шлях до Європи, а й готові за нього боротися, відстоюючи власні права та свободи.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя