Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Освітній хаб Мелітополя: об'єднались задля навчання

3
447

Незважаючи на окупацію міста, мелітопольські педагоги продовжують ефективно навчати дітей та молодь. Освітній процес тепер зконцентрований у Запоріжжі - на базі Національного університету "Запорізька політехніка" працює освітній хаб Мелітополя. 

Мелітопольський міський голова Іван Федоров зазначив, що вибір місця невипадковий. Саме у Запоріжжі зареєструвалися два державні виші - Мелітопольський педагогічний університет імені Богдана Хмельницького та Таврійський агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, а також ряд коледжів. Школи міста працюють онлайн.

– В освітньому хабі педагоги готують матеріали занять, проводять онлайн-наради та обмінюються досвідом, як зробити процес отримання знань доступним кожному мелітопольському учневі, – говорить Іван Федоров.

Додатковим інструментом стала єдина онлайн-платформа, за допомогою якої діти зможуть опрацьовувати уроки без прив'язки до певного часу.

Іван Федоров подякував ректору ЗНТУ Віктору Грешті за те, що університет гостинно прийняв мелітопольських освітян. За час своєї роботи освітній хаб вже став комфортним майданчиком для здобуття якісної української освіти навіть в умовах війни.

Зазначимо, що бути у курсі освітніх новинок та змін учні та їхні батьки можуть завдяки соціальним мережам. Все цікаве мелітопольські педагоги обговорюють на своїй сторінці у телеграм. Долучайтеся: t.me/osvita_mlt

Також за темою

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя
Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. Читати далі

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на...

Трагедія Чорнобиля змінила світ. Вона показала, наскільки небезпечними можуть бути технології, і яке велике значення має людська відповідальність.
Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей