Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До уваги підприємців

5
558

До  участі  в онлайн-вебінарі запрошуються підприємці та власники МСП з Мелітополя, Ужгорода, Чернівців, Івано-Франківська, Білої Церкви, Кам'янця-Подільського, Житомира, Броварів та Кременчука.

Детальніше про онлайн курс:
-  дата проведення - 4 липня,
- тривалість: з 15.00 до 18.00,
- вартість навчання: БЕЗКОШТОВНО,
- тренерка – Ольга Шевцова, провідна українська експертка з юридичних та податкових питань,
- результат – зрозумієте правові та податкові ризики саме вашого бізнесу, опануєте податкове навантаження угоди чи бізнес-проєкту, отримаєте індивідуальну консультаційну підтримку.

Детальна програма: https://vpo-consulting.kiev.ua/pravomsme/ 

Реєструйтеся вже зараз! 

Зазначимо, що в межах проєкту передбачено 8 тренінгових модулів протягом червня – листопада 2023 року: "Правові питання ведення бізнесу", "Просування експорту", "Лідерські навички для керівників бізнесу", "Інноваційні процеси в бізнесі", "Комунікації та PR", "Фінансовий менеджмент для МСП", "Управління проєктами", "Соціальне підприємництво". Детальніше про дати – https://vpo-consulting.kiev.ua/

Курс організований в межах програми міжнародної співпраці @EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією @GIZ Ukraine. Організатор курсу – ТОВ «Європейська технічна допомога». Організатор курсу – ТОВ «Європейська технічна допомога».

Зміст публікації є виключною відповідальністю ТОВ «Європейська технічна допомога» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.

#eu4business 
#MovingForwardTogether 
#gizSME

Також за темою

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справуЧитати далі

До уваги ВПО, які хочуть відкрити власну справу

Громадська організація "Агенція розвитку Мелітополя " проводить набір чоловіків та жінок ВПО для навчання: "Як відкрити власну справу&q...
Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війніЧитати далі

Шануємо пам'ять загиблих у Другій світовій війні

8 травня Україна відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та вшановуємо памʼять загиблих Читати далі

Відзначаємо перемогу над нацизмом у Другій світовій війні та...

8 травня, у  День пам’яті та перемоги, Україна відзначає перемогу над нацизмом та вшановує памʼять загиблих у Другій світовій війні.