Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Відбувся конкурс на заміщення вакантних посад директорів гімназії № 6 та ЗОШ № 15

6
1189

17 лютого в управлінні освіти Мелітопольської міської ради пройшов конкурс на заміщення вакантних посад директорів гімназії № 6 та загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 15.

До конкурсних випробувань на посаду керівника Мелітопольської гімназії № 6 були допушені Світлана Тривайло та Наталія Романюк. На посаду керівника Мелітопольської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 15 – Олена Ткаченко, Маргарита Лень та Віктор Гостіщев.

Претенденти конкурсу пройшли тестування на знання законодавчої бази у сфері освіти, вирішили ситуативні завдання та презентували стратегії розвитку закладів освіти.

За результатами проведеного конкурсу на посаду керівника Мелітопольської гімназії № 6 переможцем визнано Світлану Тривайло. Раніше вона працювала вчителем англійської мови у ЗОШ № 15.

На посаду керівника Мелітопольської ЗОШ № 15 переможцем визнано Олену Ткаченко. Олена Вікторівна займала посаду вчителя української мови у гімназії № 1.

Також за темою

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметівЧитати далі

Як вберегтися від вибухонебезпечних предметів

Через збройну агресію рф Україна стала однією з найбільш забруднених вибухонебезпечними предметами країн. Як вберегтися від небезпеки
У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовжують працювати освітні хаби Читати далі

У чотирьох центрах «Мелітополь Саме тут» продовж...

Вони створені для того, щоб надати можливість кожному юному мешканцю Мелітопольщини отримати якісну освіту, розвинути свої таланти та здібності, а так...
Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Ukraine"Читати далі

Мелітопольці отримали допомогу від "Berlin Hands for Uk...

Благодійники до Великодня передали гуманітарний вантаж для ВПО з Мелітополя