Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Тринадцята чергова сесія Мелітопольської міської ради

6
1125

26.11.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання тринадцятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.

Засідання транслюватиметься онлайн.

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

                                                                                                                                  ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про надання земельним ділянкам статусу «вимушеної невідповідності

вимогам Зонінгу».

Доп. Олена БЕСПЕРСТОВА – начальник управління містобудування та архітектури.

  1. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. МАЛАХОВА Я. – директор КП «Комунальна власність».

  1. ПИТАННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ:

3/1. Про визначення комунальною власністю територіальної громади м. Мелітополя майна, що є складовою частиною системи водопостачання та водовідведення будівлі гуртожитку № 6 по вул. Гагаріна.

3/2. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КНП «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

3/3. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі управління освіти Мелітопольської міської ради Запорізької області.

3/4. Про нарахування орендної плати.

3/5. Про включення нових об’єктів до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

3/6. Про припинення права власності.

Доп. ПРИХОДЬКО Т. – заступник директора КП «Комунальна власність».

  1. ПРОГРАМИ (2021 рік):

4/1. Про внесення змін до рішення 9 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 30.07.2021 № 4/6 «Про внесення змін до рішення 6 сесії Мелітопольської міської Запорізької області VIII скликання від 29.04.2021 №5/3 «Про затвердження міської програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області» у новій редакції та втрату чинності рішення 2 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 15.01.2021 № 3»».

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ - начальник управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області.

4/2. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIIІ скликання від 17.12.2020 № 7/5 «Про затвердження міської програми «Організація підтримки і реалізації стратегічних ініціатив та підготовки проектів розвитку міста Мелітополя».

Доп. Ірина СЛАВОВА - директор КУ «Агенція розвитку Мелітополя».

4/3. Про внесення змін до рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIІI скликання від 01.10.2021 №5/3 «Про затвердження міської програми «Формування сприятливого середовища для якісного надання освітніх, культурно-дозвіллєвих та спортивних послуг мешканцям с. Садове Мелітопольського району».

Доп. Яна ЧАБАН - начальник фінансового управління. 4/4. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 17.12.2020 № 7/70 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2021 рік” та втрату чинності рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 01.10.2021 № 5/12.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

5. ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ (2021 рік):

5/1. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 8/2 «Про бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2021 рік (08568000000)».

Доп. Яна ЧАБАН - начальник фінансового управління.

6. ПРОГРАМИ (2022 рік):

6/1. Про затвердження міської цільової програми «Підтримка проведення заходів національно-культурних товариств та релігійних громад міста Мелітополя».

6/2. Про затвердження міської цільової програми «Реалізація культурно-масових заходів».

6/3. Про затвердження міської цільової програми «Реалізація заходів молодіжної політики та підтримка обдарованої молоді».

6/4. Про затвердження міської цільової програми «Національно-патріотичне виховання молоді».

6/5. Про затвердження міської цільової програми «Розвиток галузі культури м. Мелітополя».

Доп. Любов КИРИЛЕНКО - в.о. начальника управління культури та молоді Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника.

6/6. Про затвердження міської Програми розвитку та функціонування української мови в м. Мелітополі на 2022-2023 роки.

6/7. Про затвердження міської цільової програми «Надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку».

6/8. Про затвердження міської цільової програми «Проведення урочистих та святкових заходів в галузі освіти».

6/9. Про затвердження міської цільової програми «Простір розвитку обдарованості».

Доп. Ірина Щербак - Начальник управління освіти Мелітопольської міської ради.

6/10. Про затвердження міської цільової програми «Організація і проведення громадських робіт».

6/11. Про затвердження міської цільової програми «Надання фінансової підтримки громадським організаціям, які є переможцями конкурсу проєктів».

6/12. Про затвердження міської цільової програми «Надання соціальних послуг шляхом соціального замовлення».

6/13. Про затвердження міської цільової програми «Забезпечення виконання грошових зобов’язань, які виникли на підставі судових рішень про стягнення коштів місцевого бюджету, боржником за якими є управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/14. Про затвердження міської цільової програми «Відшкодування ритуальних послуг».

6/15. Про затвердження міської цільової програми «Компенсаційні виплати, відшкодування витрат за надані пільги та надання додаткової соціальної допомоги окремим категоріям громадян».

6/16. Про затвердження міської цільової програми «Реалізація заходів соціальної сімейної політики».

6/17. Про затвердження міської цільової програми «Оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки».

6/18. Про затвердження міської цільової програми «Соціальна підтримка громадян м. Мелітополя».

6/19. Про затвердження міської цільової програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Центр надання соціальних послуг та медичної реабілітації» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Доп. Ірина ДОНЕЦЬ - начальник управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Запорізької області.

6/20. Про затвердження міської цільової програми «Фінансова підтримка КП «Телерадіокомпанія «Мелітополь» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Доп. Тетяна ТКАЧЕНКО - директор комунального підприємства «Телерадіокомпанія «Мелітополь» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

6/21. Про затвердження міської цільової програми “Шана”.

Доп. Федір ОВЧАРЕНКО - начальник організаційного відділу.

6/22. Про затвердження міської цільової програми «Стоматологічна допомога окремим верствам населення м. Мелітополя».

6/23. Про затвердження міської цільової програми «Малятко».

6/24. Про затвердження міської цільової програми «Покращення діагностики та профілактики злоякісних новоутворень жіночого та чоловічого населення м. Мелітополя».

6/25. Про затвердження міської цільової програми «Медична допомога окремим верствам населення м. Мелітополя».

6/26. Про затвердження міської цільової програми «Фінансова підтримка закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу».

6/27. Про затвердження міської цільової програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/28. Про затвердження міської цільової програми «Підтримка, розвиток та співфінансування комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Доп. Сергій СЕЛЕВИЧ – в.о. начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно-методичної роботи.

6/29. Про затвердження міської цільової програми «Забезпечення виконання рішень суду».

Доп. Світлана СОЛОМ'ЯНА - начальник управління правового забезпечення.

6/30. Про затвердження міської цільової програми «Членські внески».

6/31. Про затвердження міської цільової програми «Муніципальний маркетинг та розвиток туризму».

6/32. Про затвердження міської цільової Програми реалізації бюджету участі у місті Мелітополі.

Доп. Олександра ГРИГОРОВИЧ - начальник відділу муніципального маркетингу та туризму управління соціально-економічного розвитку міста.

6/33. Про затвердження міської цільової програми «Придбання міського транспорту загального користування для організації пасажирських перевезень у місті Мелітополі».

Доп. Галина КУЧЕРКОВА - начальник відділу транспорту та зв’язку.

6/34. Про затвердження міської цільової програми «Заходи, спрямовані на охорону та раціональне використання природних ресурсів».

Доп. Максим ГАЛУЦЬКИЙ - в.о. начальника відділу з благоустрою та екології, головний спеціаліст.

6/35. Про затвердження міської цільової програми “Сприяння органів місцевого самоврядування обороноздатності, територіальній обороні, мобілізаційній підготовці та патріотичному ставленню до державної символіки України у місті Мелітополі”.

6/36. Про затвердження міської цільової програми “Захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру”.

Доп. Катерина ЛОМНИЦЬКА - начальник управління з питань надзвичайних ситуацій.

6/37. Про затвердження міської цільової програми “Вуличні комітети”.

Доп. Діана ЧУМАЧЕНКО - в.о. завідувача сектору по роботі з уповноваженими в мікрорайонах міста, інспектор.

6/38. Про затвердження міської цільової програми «Капітальний ремонт житлового фонду».

6/39. Про затвердження міської цільової програми «Підвищення продуктивності та стабільної роботи об’єктів водовідведення та каналізаційних мереж».

6/40. Про затвердження міської цільової програми «Капітальний ремонт ліфтів».

6/41. Про затвердження міської цільової програми «Дитячі та спортивні майданчики м. Мелітополя».

6/42. Про затвердження міської цільової програми «Благоустрій міста».

6/43. Про затвердження міської цільової програми «Експлуатаційне утримання вулично-дорожньої мережі та санітарне очищення міста».

6/44. Про затвердження міської цільової програми «Заходи, спрямовані на регулювання чисельності безпритульних тварин у м. Мелітополі».

6/45. Про затвердження міської цільової програми «Обслуговування мереж зовнішнього освітлення вулиць та засобів регулювання дорожнього руху міста».

6/46. Про затвердження міської цільової програми «Утримання та благоустрій міських кладовищ».

6/47. Про затвердження міської цільової програми «Утримання та благоустрій території комунального підприємства «Мелітопольський міський парк культури і відпочинку ім. Горького» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/48. Про затвердження міської цільової програми «Контейнерні майданчики м. Мелітополя».

6/49. Про затвердження міської цільової програми «Реконструкція, капітальний та поточний ремонт об’єктів вулично-дорожньої мережі міста».

6/50. Про затвердження міської цільової програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Мелітополькомунтранс» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/51. Про затвердження міської цільової програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Міськсвітло» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/52. Про затвердження міської цільової програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Чистота» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/53. Про затвердження міської цільової програми «Капітальні видатки».

6/54. Про затвердження міської цільової програми «Капітальні вкладення».

Доп. Вікторія РЕПАШЕВСЬКА - директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

6/55. Про затвердження міської цільової програми «Діти Мелітопольщини».

Доп. Світлана БОЙКО - начальник служби у справах дітей.

6/56. Про затвердження міської цільової програми «Розвиток та популяризація фізичної культури і спорту».

6/57. Про затвердження міської цільової програми «Фінансова підтримка комунальної установи «Водно-спортивний комплекс».

Доп. Андрій ЖОРНЯК - начальник управління фізичної культури та спорту.

6/58. Про затвердження міської цільової програми «Організація підтримки і реалізації стратегічних ініціатив та підготовки проектів розвитку міста Мелітополя».

6/59. Про затвердження міської цільової програми «Розвиток велосипедної інфраструктури м. Мелітополя».

Доп. Ірина СЛАВОВА - директор КУ «Агенція розвитку Мелітополя».

6/60. Про затвердження міської цільової програми «Проведення експертної грошової оцінки землі на території м. Мелітополя».

6/61. Про затвердження міської цільової програми «Оформлення правовстановлюючих документів для здійснення державної реєстрації речових прав на земельні ділянки та об’єкти нерухомого майна, їх обтяжень та проведення незалежної оцінки об’єктів нерухомого майна комунальної власності на території м. Мелітополя».

6/62. Про затвердження міської цільової програми «Фінансова підтримка КП «Комунальна власність» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

6/63. Про затвердження міської цільової програми «Капітальний та поточний ремонт будівель трансформаторних підстанцій м. Мелітополя».

Доп. МАЛАХОВА Я. – директор КП «Комунальна власність».

6/64. Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2022 рік.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

7. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

7/1. Про надання пільги на сплату державного мита на 2022 рік.

Доп. Світлана РУЛЄВСЬКА - Начальник Державної установи «Мелітопольська установа виконання покарань (№ 144)» полковник внутрішньої служби.

7/2. Про надання комунальному підприємству «Аптеки МЛТ» Мелітопольської міської ради Запорізької області дозволу на отримання овердрафтового кредиту на поточний рахунок.

Доп. Наталя ДОЛОМАН - директор КП «Аптеки МЛТ» ММР ЗО.

7/3. Про внесення змін до рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VI скликання від 19.03.2014 №2/2 «Про затвердження Положення про цільовий фонд Мелітопольської міської ради Запорізької області».

Доп. Лариса ІСАЄВА - начальник відділу обліку та звітності виконавчого комітету ММР ЗО.

7/4. Про затвердження додаткової угоди до договору про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту від 19.10.2021р.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.

7/5. Про обслуговування коштів бюджету Мелітопольської міської територіальної громади у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектору у 2022 році.

БЮДЖЕТ (2022 рік):

7/6. Про місцевий бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2022 рік (08568000000).

Доп. Яна ЧАБАН - начальник фінансового управління.

8. СТАТУТИ:

 8/1. Про перепрофілювання (зміну типу) та найменування закладів загальної середньої освіти, затвердження у новій редакції статутів закладів загальної середньої освіти та втрату чинності пунктів 1.6., 1.7., 1.8., 1.11., 1.12., 1.19., 1.20. рішення 16 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.09.2016 № 8/10.

Доп. Ірина Щербак - начальник управління освіти Мелітопольської міської ради.

8/2. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 10 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 20.08.2021 № 8/6 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 8 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.06.2021 № 5/1 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 №8 «Про затвердження Cтатуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/4 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/3. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 10 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІII скликання від 20.08.2021 № 8/5 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІII скликання від 29.01.2021 № 8/2 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 №6/3 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольська міська стоматологічна поліклініка» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 10 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIIІ скликання від 20.08.2021 № 8/4 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 № 6/2 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Мелітопольський міський пологовий будинок» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

8/5. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 10 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIIІ скликання від 20.08.2021 № 8/3 «Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції та втрату чинності рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 № 6/5 «Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства «Центр лікувально-діагностичної та лабораторної медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області у новій редакції».

Доп. Сергій СЕЛЕВИЧ – в.о. начальника відділу охорони здоров’я Мелітопольської міської ради Запорізької області, заступник начальника з організаційно-методичної роботи.

9. Про затвердження плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Мелітопольської міської ради Запорізької області на 2022 рік.

Доп. Ірина ФУРСОВА - начальник управління з розвитку підприємництва та промисловості.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...