Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Олександр Щербаков розповів про хід будівельних робіт у місті

10
969

     Так, на вулиці Шмідта сьогодні проводять реконструкцію колектора. КП «Водоконал» здійснює заміну мереж та комунікацій. Після цього буде проведений ремонт дороги. Роботи планують завершити вже у вересні.

   - ТОВ “Тепло-Мелітополь» активно проводить підготовку до опалювального сезону. Перевірки котельних та мереж показали, що мережі у задовільному стані, - повідомив заступник міського голови.

     Щодо реконструкції ДНЗ № 24 “Ластівка”, то на сьогодні виконано близько 40 % робіт. Триває також капремонт у амбулаторіях на проспекті Б. Хмельницького, 66 та на вул. Оратовського. 157. Ці медичні об'єкти будуть здані в експлуатацію вже у вересні.

    - Активно продовжуємо також будівництво льодової арени. Ми отримали чергову партію металоконструкцій, протягом наступних 10 днів зможемо обшивати льодову арену сендвіч-панелями. Паралельно ведуться роботи по заливці технологічної плитильодового поля. Це досить кропітка робота, до якої залучається субпідрядник, який будував вже не одну льодову арену, - повідомив Олександр Щербаков.

       Заступник Мелітопольського міського голови також повідомив, що за графіком продовжується капітальний ремонт школи № 15. Всі роботи на цьому об'єкті будуть завершені до 1 вересня. У вересні буде розпочата реконструкція ще одного навчального закладу — ліцею № 10. На час ремонтних робіт навчальний заклад буде знаходитись на площах колишньої навчальної школи № 1, що знаходиться на вулиці Григорія Чухрая.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресійЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресій

Щороку у третю неділю травня Україна вшановує пам'ять мільйонів загублених життів, знищених радянським режимом.
Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...