Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Представники влади поклали квіти до меморіалів загиблих у роки Другої світової війни

5
696

     Сьогодні, 8 травня, Україна відзначає День пам'яті та примирення. З цієї нагоди представники міської та районної влади, депутатського корпусу, учасники АТО/ООС та голова Мелітопольської міської організації ветеранів України поклали квіти до пам'ятників нашим землякам, що героїчно захищали Батьківщину у роки Другої світової війни.

     У покладанні квітів взяли участь перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова, заступники міського голови Михайло Семікін і Олександр Щербаков, голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, голова Мелітопольської міської організації ветеранів України Євген Бабенко, представники депутатського корпусу, ветерани АТО/ООС та педагогічні працівники міста.

     Сотні квітів лягли до підніжжя пам'ятника видатному мелітопольцю, учаснику Другої світової війни, генерал-лейтенанту Андрію Штевневу, до братського кладовища на вулиці Героїв Крут, меморіальної дошки біля будинку, де жив Почесний громадянин Мелітополя, фронтовик, ветеран Іван Захарі, який керував міською організацією ветеранів 11 років. Квіти також було покладені до пам'ятного знаку на Алеї Слави та до підніжжя пам'ятника героям-підпільникам.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг