Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольський міський голова Іван Федоров закликав громадян не панікувати та не допустити мародерства

7
1620

Мелітопольський міський голова Іван Федоров екстренно звернувся до мешканців міста. Вся критична інфраструктура міста працює у штатному режимі.

 - Після вранішнього повідомлення було здійснено ряд обстрілів прилеглої до Мелітополя території – військової частини нашого аеродрому. Після цього військові прийняли рішення покинути аеродром, щоб не наражати на небезпеку мирних мешканців під час повітряних обстрілів. Життєдіяльність міста здійснюється у звичному режимі. Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення зупинити масовий продаж палива на автомобільних заправках. Воно буде відпускатися у мінімальній кількості для приватних осіб, перевагу віддаватимуть підприємствам критичної інфраструктури. Обмеження від завтрашнього дня буде і у продажу продуктів харчування, - повідомив Іван Федоров.

Сьогодні мелітопольці активно записуються до лав тероборони. Головне завдання тероборони зараз – захистити місто від мародерства. Іван Федоров закликав мешканців міста пильно ставитись до свого майна.

 - Проведені наради з представниками силових структур та військовослужбовців щодо безпеки у місті. Будуть створені бригади з представників силових структур для забезпечення безпеки вночі. Разом з народним депутатом Сергієм Мінько ми відпрацювали план цивільної оборони у Мелітополі. На базі ПК ім. Шевченка розгорнутий штаб, куди можуть звертатись вимушені переселенці. Перші переселенці з Генічеську вже звернулись. Мелітопольці тут також можуть отримати всі необхідні консультації.

Вся критична інфраструктура міста працює у штатному режимі. Кожну годину ми моніторимо ситуацію у водоканалі, теплових мережах, міськгазі та електромережах. Всі лікарні працюють у штатному режимі. Прошу зберігати спокій! Наразі немає загроз у наших житлових кварталах, - звернувся до мешканців міста Іван Федоров.    

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна