Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі вшанували учасників бойових дій на території інших держав

5
1058

Сотні живих квітів лягли до пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам сьогодні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і виведення військ з Демократичної Республіки Афганістан.

Участь у церемонії покладання квітів та мітингу-реквіємі взяли голова Мелітопольської районної державної адміністрації Ігор Судаков, заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін, голова Мелітопольської районної ради Сергій Прийма, голова громадської організації «Мелітопольська місцева Українська спілка ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів» Олексій Можаровський, голова Мелітопольської міської організації ветеранів Євгеній Бабенко, ветерани війни в Афганістані, представники духовенства та силових структур.
Голова МРДА Ігор Судаков зазначив, що сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто воював на території інших держав, та відзначаємо 33-у річницю з дня виводу військ з Республіки Афганістан.

- Цей день був довгоочікуваним для тисяч військовослужбовців, які віддавали свій інтернаціональний обов'язок, та їх сімей. Цей день був довгоочікуваним і для Мелітопольщини. За традицією сьогодні ми віддаємо шану нашим воїнам-інтернаціоналістам. Ми з сумом згадуємо тих, хто не повернувся на рідну землю, тих, кого забрала війна. Пам'ять про їх подвиги навіки залишилась у нашій сучасній історії.

І сьогодні проти нашої держави ведеться повномасштабна гібридна війна. На наших кордонах неспокійно, але ми розуміємо, що відбувається, і тримаємо руку на пульсі. Разом з тим, у нас найпотужніша за всі роки незалежності армія. І наше з вами головне завдання сьогодні — підтримувати надійний тил для наших воїнів, не піддаватись на будь-які інформаційні провокації та зберігати спокій.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Хочу подякувати вам за вашу службу, побажати міцного здоров'я, благополуччя та мирного неба над нашою Україною! - звернувся до присутніх Ігор Судаков.

Пам'ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів вшанували хвилиною мовчання. До пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам присутні поклали сотні живих квітів.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...