Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Шістнадцята чергова сесія Мелітопольської міської ради (ОНОВЛЕНО)

5
877

28.01.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання шістнадцятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання. Засідання транслюватиметься онлайн.

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ 

1. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. Яна МАЛАХОВА – директор КП «Комунальна власність».

2. ПИТАННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ:

2/1. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі КНП «Територіальне медичне об’єднання «Багатопрофільна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги» Мелітопольської міської ради Запорізької області.

2/2. Про надання згоди на безоплатне прийняття майна від громадської організації «За новий Мелітополь» до комунальної власності Мелітопольської міської територіальної громади.

2/3. Про надання дозволу на списання основних засобів, які обліковуються на балансі департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Мелітопольської міської ради Запорізької області.

2/4. Про клопотання до Запорізької обласної державної адміністрації щодо передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності Мелітопольської міської  територіальної громади.

2/5. Про включення нових об’єктів до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

2/6. Про внесення змін до рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 01.10.2021 № 3/3.

2/7. Про встановлення орендної плати.

Доп. Тетяна ПРИХОДЬКО – заступник директора КП «Комунальна власність».      

3. ПРОГРАМИ:

3/1. Про затвердження міської цільової програми «Поповнення статутного капіталу комунального підприємства «Ритуальна служба «Ритуал» Мелітопольської міської ради Запорізької області».

3/2. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради  Запорізької області VIІI скликання від 26.11.2021 № 6/54 «Про затвердження міської цільової програми «Капітальні вкладення».

3/3. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради  Запорізької області VIІI скликання від 26.11.2021 № 6/46 «Про затвердження міської цільової програми «Утримання та благоустрій міських кладовищ».

3/4. Про затвердження міської цільової програми «Підвищення продуктивності та стабільної роботи об’єктів водопостачання та водопровідних мереж».

Доп. Вікторія РЕПАШЕВСЬКА - директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства.

3/5. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області  VІІІ скликання  від 26.11.2021 № 6/65 “Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2022 рік”.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.      

4. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

4/1. Про надання згоди на співробітництво щодо реалізації спільного проєкту  «Стабільне водозабезпечення мешканців с. Ромашки Мелітопольського району Запорізької області».

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.      

5. Про здійснення делегованих повноважень у сфері присвоєння, зміни, коригування адрес окремих частин об’єкта, які є самостійними об’єктами права на нерухоме майно (квартир, гаражних боксів, машиномісць, інших житлових та нежитлових приміщень).

Доп. Сергій КАСЯРУМ - директор департаменту реєстраційних послуг  Мелітопольської міської ради.

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...