Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

«Мелітополь новорічний»: визначені переможці муніципального конкурсу

9
954

Напередодні новорічних свят підбили підсумки муніципального конкурсу «Мелітополь новорічний».

У 2021 році конкурс проводився у трьох номінаціях. Всі заявки приймалися через google форму, а світлини розміщувалися у групі «Муніципальні конкурси» у соціальних медіа. За перемогу змагались близько 200 яскравих світлин, що передавали новорічну святкову атмосферу. Під час голосування учасники робочої групи, до складу якої увійшли також представники громадськості, враховували кількість вподобань у соціальних медіа.

Переможців і призерів визначено у трьох номінаціях.

Так, у номінації “Креативна територія” (території міста біля об’єктів всіх форм власності) перше місце отримала Анастасія Рудь (магазин “Флоя”), друге — Лілія Назаренко (ТОВ «Тепло-Мелітополь»), третє — Вікторія Стольнікова (НВК № 16).

У категорії “Новорічне подвір’я” (території міста в приватному та багатоповерховому секторах) кращою визнана робота Юлії Калугиної (приватний сектор), на другому місці - Катерина Лещенко (ОСББ «Будинок Люкс»), третє місце — у Людмили Пастушенко (приватний сектор).

Обрали і кращі домашні ялинки. У цій категорії перше місце отримала Тетяна Шульдикова, друге — Лідія Федоренко, третє — Ірина Короткова.

Переможці отримали відзнаки та брендовані сувеніри у новорічну ніч на головній сцені міста. Призери номінацій також отримують відзнаки.

Зазначимо, що кожного року все більше мелітопольців беруть участь у створенні неймовірної атмосфери новорічних свят разом із комунальними установами. Саме завдяки спільним старанням Мелітополь прикрашається та розквітає дивовижними святковими барвами у кожному сквері, дворі та помешканні.

Також за темою

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресійЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв політичних репресій

Щороку у третю неділю травня Україна вшановує пам'ять мільйонів загублених життів, знищених радянським режимом.
Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського народуЧитати далі

Вшановуємо пам'ять жертв геноциду кримськотатарського н...

У 1944 році за два дні радянський режим депортував близько 190 тисяч кримських татар до Середньої Азії, знищивши в ешелонах смерті тисячі людей та по...
Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують кошти соціальної підтримкиЧитати далі

Захисники та мешканці Мелітопольської громади вже отримують ...

Захисникам та мешканцям Мелітопольської міської територіальної громади  - 169 особам, вже виплатили майже 4 млн.гривень соціальної підтримки за д...