Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У пологовому будинку привітали перших немовлят 2022 року

8
1210

 

Новорічні свята завжди асоціюються з дивами. Для двох сімей об'єднаного Мелітопольського району нинішній Новий рік завжди символізуватиме диво народження, адже у новорічну ніч у них народились первістки. Перших немовлят 2022 року вітала перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова.

Першим малюком, що народився у Мелітопольському пологовому будинку, став хлопчик. Батьки назвали первістка Іваном. Малюк народився о 3.30 першого січня з вагою 2780 г та зростом 50 см. 22-річна мама хлопчика Дар'я Литвиненко приїхала народжувати у Мелітополь із села Мордвинівка.

Вже о 23.50 1 січня щасливими батьками дівчинки стала сімя Ніколайченко. 19-річна матуся Влада розповіла, що донечку назвали Міланою. Вага дівчинки - 3230 г, зріст - 52 см.

Первістків 2022-го року вітала перший заступник Мелітопольського міського голови Ірина Рудакова. 

 - 2022-й рік розпочався для ваших родин з дивовижної новини - ви стали щасливими батьками первістків! Символічно, що ваші дітки народились в оновленому пологовому будинку, де створені всі умови для вашого комфортного перебування. Від імені Мелітопольського міського голови Івана Федорова та всієї нашої команди вітаю вас із народженням діточок! Нехай вони ростуть здоровими, щасливими та проявляють всі свої здібності саме тут, в об'єднаному Мелітопольському районі!

Щасливим мамам немовлят Ірина Володимирівна вручила подарунки - комплекти дитячої постільної білизни, інтерактивні іграшки, брендовану сувенірну продукцію та квіти.

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...