Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Мелітопольські педагоги отримали 150 ноутбуків

5
1056

19 мелітопольських шкіл отримали 150 ноутбуків, аби вчителі мали змогу якісно навчати дітей дистанційно. Сертифікати на отримання комп'ютерної техніки директорам навчальних закладів вручили заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова та Мелітопольський міський голова Іван Федоров. 
Такі важливі подарунки педагогічні працівники отримали 24 грудня на засіданні розширеної колегії управління освіти. Мелітопольський міський голова Іван Федоров відмітив, що 2021 рік був вдалим для освітнього процесу. Адже реалізована велика кількість інфраструктурних проєктів, а ще більше - заплановано. 
- За цей рік учні та вчителі міста здобули низку нагород та отримали велику кількість перемог на всеукраїнських і міжнародних олімпіадах, і це, мабуть, основне надбання, тому що дає розуміння, що освітній процес в місті відбувається належним чином. Зацікавити сучасну молодь навчанням вкрай складно, особливо складно це зробити онлайн. Дякую голові Запорізької обласної державної адміністрації Олександру Старуху, який приділяє велику увагу Мелітополю! - зауважив Іван Федоров. 
Злата Некрасова, у свою чергу, подякувала керівництву міста за швидку та ефективну реалізацію проєктів. Та розказала, що в рамках програми “Ноутбук для кожного вчителя” Запорізька область отримала більше 2000 ноутбуків, 150 з яких сьогодні передані загальноосвітнім школам Мелітополя. Адже в період локдауна дуже важливо, аби весь педагогічний колектив був забезпечений технічним обладнанням і навичками роботи в онлайн режимі.
Сертифікати на отримання ноутбуків для організації дистанційного навчання і інших форм здобуття загальної середньої освіти з використанням технології дистанційного навчання отримали гімназії № № 1, 6, 7, 8, 11, 13, 22, 23, ліцеї № № 5, 9, 10, 19, ЗОШ № №4, 14, 15, 20, 24, НВК № 16 та спеціалізована школа № 25.

Також за темою

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг
Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріжжі - "Відкритий простір допомоги "Саме тут". Читати далі

Ракетним ударом ворог пошкодив мелітопольський дім у Запоріж...

Ворог ракетними обстрілами тероризує мешканців України. Під ударами люди і цивільна інфраструктура.