Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Запрошуємо взяти участь у “Зимових перегонах “Fun Run”

6
1546

 

25 грудня 2021 року у сквері Дружби народів відбудуться традиційні міські змагання з легкої атлетики  “Зимові перегони “Fun Run” на дистанції 2022 метри.

До участі у заході запрошуються всі бажаючі, любителі оздоровчого бігу та скандинавської ходьби. Кожний учасник обов'язково повинен мати новорічний аксесуар - новорічна шапка, рукавиці, шарф, борода, іграшка та інше.Родині учасників бажано мати єдину спортивну форму.

Схема маршруту: старт - фініш сумісний, напрямок бігу по бульвару 30-річчя Перемоги до повороту на вулицю Казарцева та в зворотньому напрямку до перехрестя проспекту 50-річчя Перемоги з бульваром 30-річчя Перемоги. Маршрут кільцевий, Довжина дистанції 2022 метри. Переможці та призери будуть визначені в особистому заліку серед чоловіків та жінок окремо та нагороджені грамотами і медалями. Також, встановлені призи в номінаціях: “Наймолодший учасник”, “Найстарший учасник”, “Спортивна родина”, “Велика сім'я”, “Спортивна династія”, “Кращий костюм”. Всі учасники отримують запрошення на безкоштовні заняття у спортзал “Сфера-Джим”, а переможці на три безкоштовних тренування та один місяць.

Програма змагань:

10:00 - 10:50 - реєстрація учасників змагань на старті;

11:00 - урочисте відкриття у сквері Дружби народів;

11:15 - старт;

12:00 - нагородження переможців та призерів.

Змагання будуть проходити з дотриманням протиепідемічних заходів.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг