Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

У Мелітополі засяяла головна ялинка міста

5
1103

Сьогодні, 19 грудня, у День святого Миколая на площі Перемоги запалала своїми вогнями головна новорічна ялинка міста. 
Для мелітопольців та гостей міста підготували справжнє свято із музикою, виступами творчих колективів, атракціонами та фудкортами. З привітанням до присутніх звернувся Мелітопольський міський голова Іван Федоров. Він подякував команді людей, що працювали над створенням новорічної казки для мелітопольців, та здивували всіх гостей, для яких місто стало центром новорічного дозвілля. 
За доброю традицією в цей день починається святковий марафон, який буде насичений великою кількістю свят в різних районах міста та головне - відкриттям льодової арени, яка на час новорічних свят стане міською ковзанкою. 
- Дорогі друзі, від всієї нашої великої команди я вітаю вас зі святом та бажаю вам добра, миру, натхнення та гарного настрою! - привітав мешканців міста Іван Федоров.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг