Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

П'ятнадцята чергова сесія Мелітопольської міської ради (ОНОВЛЕНО)

6
1329

23.12.2021 року о 10.00 у залі засідань виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: вул. М. Грушевського, 5, відбудеться засідання п'ятнадцятої чергової сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання.

Засідання транслюватиметься онлайн.

 

До уваги представників ЗМІ!

У зв’язку з необхідністю дотримання карантинного режиму прохання утриматись від відвідування будівлі виконкому та скористатись онлайн-трансляцією.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. ЗЕМЕЛЬНІ ПИТАННЯ.

Доп. Яна МАЛАХОВА – директор КП «Комунальна власність».

2. ПИТАННЯ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ:

2/1. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 26.11.2021 № 3/7 «Про клопотання перед Запорізькою обласною радою щодо передачі майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Запорізької області до комунальної власності Мелітопольської міської  територіальної громади».

2/2. Про надання дозволу на списання транспортного засобу, який обліковується на балансі Мелітопольський міський краєзнавчий музей.

2/3. Про включення нового об’єкта до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації на аукціоні.

2/4. Про встановлення орендної плати.

Доп. Тетяна ПРИХОДЬКО – заступник директора КП «Комунальна власність».      

3. ПРОГРАМИ:

3/1. Про затвердження міської програми  «Формування сприятливого середовища для якісного надання освітніх, культурно-дозвіллєвих та спортивних послуг мешканцям с. Садове Мелітопольського району».

Доп. Ірина ІВАНОВА – заступник начальника фінансового управління.

4. ФІНАНСОВІ ПИТАННЯ:

4/1. Про внесення змін до рішення 54 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 28.02.2020 № 5/12 «Про затвердження Угод на передачу коштів позики на реалізацію проектів по м. Мелітополю в рамках Проекту “Надзвичайна кредитна програма для відновлення України”».

4/2. Про внесення змін до рішення 49 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.05.2019 № 6/1 “Про визначення розпорядника/замовника (кінцевого бенефіціара)” та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.03.2021 № 6/3.

4/3. Про внесення змін до рішення 49 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 30.05.2019 № 6/11 “Про визначення розпорядника/замовника (кінцевого бенефіціара)” та втрату чинності рішення 5 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIIІ від 26.03.2021     № 6/2.

Доп. Юрій ЗАХАРЧУК - начальник управління соціально-економічного розвитку міста.      

4/4. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 8/2 «Про бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2021 рік (08568000000)».

4/5. Про внесення змін до рішення 13 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 26.11.2021 № 7/6 «Про місцевий бюджет Мелітопольської міської територіальної громади на 2022 рік (08568000000)».

Доп. Ірина ІВАНОВА – заступник начальника фінансового управління.                  

5. Про зміну розміру статутного капіталу комунального підприємства «Мелітополькомунтранс» Мелітопольської міської ради Запорізької області, затвердження Статуту в новій редакції та втрату чинності рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІІ скликання від 01.10.2021 №7/1.

Доп. Дмитро ЄРМОЛЕНКО - директор комунального підприємства «Мелітополькомунтранс».

6. Про затвердження переліку адміністративних послуг, у тому числі дозвільного та соціального характеру, а також комунальних та консультаційних, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Мелітополя, його територіальні підрозділи, віддалені, в тому числі пересувні, робочі місця адміністраторів та втрату чинності рішення 11 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 01.10.2021 № 8  «Про затвердження переліку адміністративних послуг, у тому числі дозвільного та соціального характеру, а також комунальних та консультаційних, які надаються через Центр надання адміністративних послуг м. Мелітополя, його територіальні підрозділи, віддалені, в тому числі пересувні, робочі місця адміністраторів».

7. Про внесення змін до рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 11 «Про  створення територіального підрозділу у місті Мелітополі та затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг  м. Мелітополя та  втрату чинності рішення 52 сесії    Мелітопольської міської ради Запорізької області VII скликання від 18.11.2019 № 9/3 «Про затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Мелітополя» та втрату чинності рішення 3 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 29.01.2021 № 11 «Про внесення змін до  рішення 1 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VIII скликання від 17.12.2020 № 11 «Про  створення територіального підрозділу у місті Мелітополі та затвердження нової редакції Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Мелітополя».

Доп. Ірина КАРПУШИНА - начальник управління адміністративних послуг.

8. Про втрату чинності рішення 46 сесії Мелітопольської міської ради Запорізької області VІІ скликання від 22.02.2019 № 7/3 „Про затвердження Положення про відділ державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області (нова редакція)“.

Доп. Олександр КОРОТКОВ - начальник відділу ДАБК.                                                     

ДЕПУТАТСЬКІ ЗАПИТИ.

РІЗНЕ.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна