Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Міський голова нагородив юнака, що героїчно врятував водія та пасажирів маршрутного таксі

10
1008

Сьогодні, 11 листопада, відбулось планове засідання виконавчого комітету Мелітопольської міської ради. Під час засідання Мелітопольський міський голова Іван Федоров нагородив Олександра Оганьяна. Цей 17-річний юнак не розгубився у надзвичайній ситуації та зміг врятувати пасажирів та водія маршрутного таксі.

Олександр проявив мужність 4 листопада. В той день хлопець їхав у маршрутному таксі. Водію транспорту стало зле. Машина виїхала на зустрічну смугу в той час, як у салоні знаходились пасажири. Юнак не розгубився: зупинив маршрутку та надав першу допомогу водію. Тим самим зміг запобігти трагедії.

Сьогодні на початку засідання виконавчого комітету Сашка Оганьяна за проявлену мужність нагородив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

- Дуже пишаюся, що в нашому місті живуть такі відважні та небайдужі молоді люди, як Сашко Оганьян. Цей 17-річний хлопець проявив мужність і виявився справжнім героєм. Він не розгубився в екстремальній ситуації та зміг запобігти великій трагедії і врятувати життя майже десятьом людям.

Олександре! Я щиро дякую тобі за твій героїчний вчинок та за те, що ти прославив Мелітополь з найкращого боку, - подякував хлопцю Іван Федоров.

За проявлену мужність та небайдужість у надзвичайній ситуації міський голова вручив Олександру подяку та сертифікати, які стануть йому у нагоді для покращення навичок та розвитку фізичної витривалості — річний абонемент на відвідування водноспортивного комплексу та можливість взяти участь у пластовому вишколі.

Під час засідання члени виконкому також розглянули планові питання, питання захисту прав дітей, соціального захисту, комунальної власності, архітектури, затвердження тарифів, переліку та вартості послуг, житлові та інші питання.

 

 

Також за темою

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...