Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

До уваги споживачів послуг з централізованого водопостачання та водовідведення

6
1445

КП «Водоканал» ММР ЗО повідомляє, що згідно із Законом України «Про житлово-комунальні послуги» та Правилами надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 №690 укладаються договори про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, а саме:

1) кожним співвласником багатоквартирного будинку самостійно (індивідуальний договір);

2) від імені та за рахунок усіх співвласників багатоквартирного будинку управителем або іншою уповноваженою співвласниками особою (колективний договір);

3) об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку або іншою юридичною особою, яка об’єднує всіх співвласників такого будинку та в їхніх інтересах укладає відповідний договір, як колективним споживачем.

У разі якщо співвласники багатоквартирного будинку протягом 30 днів не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір, з ними укладається Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, який є публічним договором приєднання та опублікований на сайті підприємства: https://melvoda.com.ua, а також Мелітопольської міської ради Запорізької області: https://mlt.gov.ua.

З власником індивідуального (садибного) житлового будинку укладається Індивідуальний договір про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення з власниками індивідуальних (садибних) житлових будинків, який є публічним.

Звертаємо увагу споживачів на те, що вказані публічні договори приєднання, якими встановлються порядок та умови надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення.

Публічні договори укладаються сторонами з урахуванням вимог статтей 633, 634,641 та 642 Цивільного кодексу України.

З формами Індивідуального договіру про надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення та Індивідуального договіру про надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення індивідуальних (садибних) житлових будинків (https://melvoda.com.ua/index.php?MainShowID=329) споживачі мають можливість ознайомитись на сайті підприємства https://melvoda.com.ua у розділі «СПОЖИВАЧАМ» вкладка «ПОРЯДОК УКЛАДАННЯ ДОГОВОРІВ-НАСЕЛЕННЯ».

Заяву – приєднання (https://melvoda.com.ua/index.php?MainShowID=329) до Індивідуального договору про надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення або Індивідуального договору про надання послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення індивідуальних (садибних) житлових будинків, споживач має можливість роздрукувати самостійно та надати (надіслати) на адресу підприємства: вул. Покровська, буд. 100, м.Мелітополь, направити на електронну адресу melvoda@mlt.gov.ua або звернутись до абонентського відділу (каб.12) для заповнення вказаної заяви.

Також за темою

До уваги споживачів комунальних послугЧитати далі

До уваги споживачів комунальних послуг

Про намір коригування з 1 січня 2022 р. економічно обґрунтованого тарифу на теплову енергію для потреб установ та організацій, що фінансуються з держа...
До уваги споживачів комунальних послугЧитати далі

До уваги споживачів комунальних послуг

Пояснювальна записка потреби коригування тарифу
До уваги споживачів комунальних послуг!Читати далі

До уваги споживачів комунальних послуг!

ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» доводить до вашого відома, що 01.10.2021 року набрали чинності зміни, які були внесені до постанови Кабінету Мініст...