Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Сквер ім. Миколи Речки презентують вже за два місяці

5
892

Вже за два місяці пацієнти та медичний персонал медмістечка зможуть проводити дозвілля у затишному сквері. Тут будуть створені не тільки зони відпочинку, а й естетична стела з іменами лікарів, які присвятили своє життя служінню охороні здоров'я. Про це під час традиційної виїзної наради повідомив Мелітопольський міський голова Іван Федоров.

Іван Сергійович наголосив на соціальній значущості об'єкта, адже для відновлення більшості пацієнтів лікарень, що розташовані у медмістечку, потребуються в тому числі і прогулянки на свіжому повітрі.

 - По ініціативі народного депутата України Сергія Мінько ми створюємо сквер, що буде носити ім’я Миколи Речки — людини, яка не тільки очолювала колишню другу міську лікарню, а й доклала величезних зусиль для її створення та розвитку. Важливим доповненням цього скверу стане стела, на якій ми увічнимо імена всіх лікарів, які десятиріччя свого життя віддали службі охорони здоров'я. Якщо раніше на будівлях ми розміщували меморіальні дошки, то тепер цей підхід буде змінено. Адже не завжди меморіальні дошки естетично виглядають, - повідомив Мелітопольський міський голова.

Всі роботи з облаштування скверу будуть завершені протягом двох місяців. Тут будуть комфортні доріжки, автоматична система поливу зелених насаджень, система освітлення та зони відпочинку. На реалізацію проєкту з місцевого бюджету виділено більше трьох мільйонів гривень.

 

 

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг