Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ТА ЇЇ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ІНФОРМУЄ

6
1516

 “Продовження незавершеного будівництва (готельного комплексу) по вул. Ломоносова, 160 в м. Мелітополі Запорізької області” (замовник: ТОВ “Успіх 185Б”). Містобудівне обґрунтування розроблено ТОВ «Стройград СТАР»;

        “Будівництво автомийки самообслуговування на 3 пости по пров. Балковському, 14 в м. Мелітополі Запорізької області» (замовник: Таджиєв Ісмет Валійович). Містобудівне обґрунтування розроблено ПП “Мертель”.

        З текстовою та графічною частинами містобудівних обґрунтувань можна ознайомитись в управлінні містобудування та архітектури виконавчого комітету Мелітопольської міської ради за адресою: вул. Михайла Грушевського, 2а, м. Мелітополь, тел/факс 44-84-84 у вівторок, середу та четвер з 9 до 15 години до 06.07.2021 та звернувшись на веб-сайт Мелітопольськоїміської ради: www.mlt.gov.ua

         Зауваження та пропозиції до проектів приймаються управлінням містобудування та архітектури виконавчого комітету Мелітопольської міської ради до 06.07.2021.

        Відповідно до вимог містобудівної документації, затвердженої рішенням 32 сесії Мелітопольської міської ради VІІ скликання від 26.06.2017 № 7 «Про затвердження генерального плану міста Мелітополя» пропозиції  надаються в письмовому вигляді із зазначенням  прізвища,   ім’я та по батькові,  місця  проживання фізичної або юридичної особи, якщо вони є власниками (користувачами) земельних ділянок або об’єктів нерухомого майна, розташованих в межах цієї територіальної зони та на суміжній із визначеною зоною території і повинні  містити  обґрунтування з урахуванням  вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

       Громадські слухання з обговорення з вищезазначених питань відбудуться 07.07.2021 в 11.00 в конференц-залі виконавчого комітету Мелітопольської міської ради по вул. Михайла Грушевського, 5».

Також за темою

До уваги громадянЧитати далі

До уваги громадян

Про громадське обговорення питань, що відносяться до спеціальних зональних погоджень в межах певної територіальної зони
ПовноваженняЧитати далі

Повноваження

Повноваження управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Мелітопольської міської ради
РЕКОМЕНДАЦІЇЧитати далі

РЕКОМЕНДАЦІЇ

РЕКОМЕНДАЦІЇ З ФОРМУВАННЯ КОЛОРИСТИЧНОГО РІШЕННЯ ФАСАДІВ ОБ'ЄКТА