Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ЯК ПОВІДОМИТИ ПРО ДЕРЖАВНИХ ЗРАДНИКІВ (КОЛАБОРАЦІОНІСТІВ)?

22
5329

   12 березня 2022 року окупантами була створена окупаційна адміністрація у м.Мелітополі. Головними дійовими особами окупаційної адміністрації є місцеві проросійські політики з політичної партії «Опозиційний блок»:
    1. Євген Балицький – депутат Запорізької обласної ради. Відповідає за загальну комунікацію з ФСБ, Росгвардією, ГУ ГШ ЗС РФ.
    2. Галина Данильченко – депутат Мелітопольської міської ради. Самопроголошений голова окупаційної адміністрації (в.о. міського голови м.Мелітополя). Відповідає за репресії проти проукраїнського цивільного населення, а також за схиляння чиновників та співробітників комунальних підприємств до співпраці з окупантами (схиляє до вчинення кримінального злочину «колабораціонізм»).
    3. Олександр Фалько – депутат Мелітопольської міської ради. Відповідає за залучення місцевого криміналітету до здійснення рекету та грабежів мирного населення, здебільшого приватних підприємців.


    За фактом створення окупаційної адміністрації міста Мелітополя Управлінням СБУ в Запорізькій області під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування кримінального провадження за частиною першою статті 111 Кримінального кодексу України «Державна зрада». Фігурантам кримінального провадження вже оголошена підозра.


    Будь-які особи, які контактують або співпрацюють з державними зрадниками, будуть вважатися їх спільниками та будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.



    Шановні мелітопольці! У разі, якщо вам відомі факти співробітництва будь-яких осіб з головними дійовими особами окупаційної адміністрації (з Балицьким Є.В., Данильченко Г.В., Фалько О.О.), просимо анонімно подавати зазначену інформацію на спеціально створену електронну скриньку: [email protected].


    Формами співробітництва з окупаційною адміністрацією є: участь у нарадах під керівництвом членів окупаційної адміністрації, надання будь-якої допомоги окупаційній адміністрації, сприяння окупаційній адміністрації у підготовці інформаційних матеріалів (у тому числі надання інтерв'ю), заняття будь-яких посад в окупаційній адміністрації, участь у незаконних збройних або правоохоронних органах.


    Узагальнена інформаційна довідка щодо різних форм колабораціонізму (російською мовою): https://app.box.com/s/60nhkbywzkc6td1wqxabmso9numuwzh9

    Отримана інформація буде перевірена та у разі підтвердження буде передана до Управління Служби безпеки України у Запорізькій області для залучення до матеріалів досудового розслідування кримінального провадження.

    Формат надання інформації на спеціально створену електронну скриньку: [email protected]:
    1. Прізвище, ім'я, по батькові особи, яка співпрацює з окупаційною адміністрацією
    2. Форма співпраці з окупаційною адміністрацією (навести детальні факти із зазначенням дати, часу, місця)
    3. Фото- або відеоматеріали, які засвідчують співпрацю з окупаційною адміністрацією (за наявності)

    ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !
 

Також за темою

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. Читати далі

Роковини найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на...

Трагедія Чорнобиля змінила світ. Вона показала, наскільки небезпечними можуть бути технології, і яке велике значення має людська відповідальність.
Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Центрі рекрутингу української армії Читати далі

Про актуальні вакансії в підзозділах ЗСУ можна дізнатися в Ц...

За місяць до запорізького рекрутингового центру української армії звернулося більше 700 людей
Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.