Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Засідання Координаційної ради представників національно-культурних товариств

10
1194

26 січня 2022 року у Конференц-центрі Палацу культури ім. Т.Г. Шевченка відбулося засідання Координаційної ради представників національно-культурних товариств при виконавчому комітеті Мелітопольської міської ради Запорізької області.
У засіданні взяли участь представники виконавчого комітету, Мелітопольської міської ради Запорізької області, управління культури та молоді, освіти, Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької обласної державної адміністрації, національних спільнот міста та області, науковці.
Згідно питань порядку денного обговорили зміни у складі Координаційної ради, проведені заходи з представниками національно-культурних товариств у 2021 році та заплановані на 2022 рік.
Михайло Семікін, заступник міського голови, голова Координаційної ради, доповів про успішну участь представників національних спільнот міста у Проєкті Ради Європи «Посилення захисту національних меншин, включаючи ромів та мов меншин в Україні» та Програмі Ради Європи «Інтеркультурні міста», реалізації Плану заходів інтеркультурної інтеграції на 2021 рік в рамках затвердженої Комплексної програми на 2021-2023 рр.
Про перспективну співпрацю національних спільнот міста та області, формування та реалізації державної і регіональної політики розповіли заступник директора Департаменту культури та інформаційної політики Запорізької обласної державної адміністрації, начальник управління міжнаціональних відносин та охорони культурної спадщини Павло Мяло і голова Громадської спілки «Асоціація національних меншин Запорізької області» Науфаль Хамдані.
Також обговорили проведення фестивалів, тижнів та днів національних культур, організацію і проведення конференцій, семінарів, заслухали побажання членів Координаційної ради щодо співпраці з національно-культурними товариствами у поточному році та затвердили спільні плани роботи.

Також за темою

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.Читати далі

21 лютого - Міжнародний день рідної мови.

Анонс святкових заходів до Міжнародного дня рідної мови.
Відбулося засідання моніторингової групи з виконання Комплексної програми інтеркультурної взаємодії міста Мелітополя на 2021-2023 рокиЧитати далі

Відбулося засідання моніторингової групи з виконання Комплек...

21 грудня відбулося засідання моніторингової групи з виконання Комплексної програми інтеркультурної взаємодії міста Мелітополя на 2021-2023 роки. З ві...
Комплексна програма інтеркультурної взаємодії міста Мелітополя на 2021-2023 рр.Читати далі

Комплексна програма інтеркультурної взаємодії міста Мелітопо...

Комплексна програма інтеркультурної взаємодії міста Мелітополя на 2021-2023 рр.