Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Учні мелітопольських шкіл з 31 січня переходять на дистанційне навчання

9
2443

Заклади загальної середньої освіти Мелітополя з понеділка, 31 січня, продовжать навчання за дистанційною формою. Відповідне рішення було прийняте сьогодні під час позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

У зв'язку з ростом захворюваності на ГРВІ, COVID-19 та реєстрацію у Мелітополі випадків грипу, на позачерговому засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ та НС вирішено рекомендувати школам перейти на дистанційне навчання.

За словами завідувача Мелітопольського відділу ДУ “Запорізький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Романа Склярова, з 24 січня у місті зареєстровано 42 випадки грипу (здебільшого типу А) — у 40 дітей та двох дорослих.

Грип зафіксований в окремих класах шкіл №№ 14, 15, 24, НВК № 16. Крім того, на сьогодні через хворобу навчальні заклади не відвідують 2615 учнів (18 %). Аби запобігти поширенню гострих респіраторних захворювань, заклади загальної середньої освіти продовжать навчання за дистанційною формою.

Заклади позашкільної освіти будуть організовувати освітній процес з використанням індивідуального графіка навчання та/або за дистанційною формою.

Інклюзивно-ресурсний центр та інклюзивно-ресурсний центр № 2 організують роботу в онлайн-режимі та/або за індивідуальним графіком.

За очною формою навчання проведення освітнього процесу продовжать заклади дошкільної освіти.

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна