Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

Заступник Мелітопольського міського голови розказав про організацію святкових заходів до новорічних свят

5
990

З 19 грудня у Мелітополі традиційно розпочнеться низка святкових заходів до новорічних свят. Відбудуться вони з дотриманням карантинних вимог та протиепідемічних обмежень, що діятимуть на території міста у цей час.

Заступник Мелітопольського міського голови Михайло Семікін наголосив на тому, що остаточне рішення щодо святкових заходів до новорічних свят буде прийняте після того, як стане відомо, який рівень епіднебезпеки буде встановлений у Мелітополі наприкінці грудня. - Маємо сподівання, що до новорічних свят Мелітополь вийде з червоної карантинної зони.

Чекаємо рішення регіональної комісії з питань ТЕБ та НС та офіційних рекомендацій щодо проведення святкових заходів. Тим не менш, підготовка до новорічних свят вже розпочата. Завдання, яке ставить перед нами міський голова Іван Федоров — створити святковий та казковий настрій у мешканців та гостей міста. Тому комунальні служби вже розпочали роботу з підготовки основних святкових локацій, - розказав Михайло Семікін.

19 грудня традиційно буде відкрита головна ялинка міста на площі Перемоги. Цього ж вечора запалять новорічні вогні на вулицях міста. Після цього ялинки відкриють у мікрорайонах. Цього року вони будуть у парку ім. Горького, сквері Дружби народів, у районі Червоної Гірки (неподалік від магазину “Три порося”), районі залізничного вокзалу (біля ПК Залізничників та спеціалізованої школи № 23), на майданчиках біля Пенсійного фонду, ДЮСШ №№ 1 та 3, водноспортивного комплексу, а також у скверах біля магазину “Товари для дому” (мікрорайон), “Молодіжний” на Новому Мелітополі та в районі Піщаної (біля зупинки “Крапелька”).

За умови послаблення карантинних обмежень на мешканців міста чекатимуть нові інсталяції, на головній площі — фотозони, фудкорти та атракціони, а також щоденні розважальні програми. Безліч сюрпризів заплановано на новорічну ніч. Крім того, на базі закладів культури будуть казкові вистави та новорічні ялинки, у ПК ім. Т. Г. Шевченка працюватиме резиденція Святого Миколая.

- З 16 по 27 грудня відбудеться традиційний конкурс “Мелітополь новорічний”. Цього року він пройде у трьох номінаціях: “Креативна територія” (для територій біля об'єктів всіх форм власності), “Новорічне подвір'я” (для територій у приватному та багатоповерховому секторах) та “Домашня ялинка”. Переможці будуть нагороджені цінними та корисними призами на головній сцені міста у новорічну ніч, - зазначив Михайло Семікін.

Найочікуванішою подією грудня стане відкриття льодової арени. Тут для всіх бажаючих у новорічні свята працюватиме ковзанка.

Також за темою

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфліктуЧитати далі

Як отримати статус дитини, яка постраждала внаслідок збройн...

Для батьків та опікунів які з дітьми виїхали з м. Мелітополь, є можливість оформити статус дитини, яка постраждала внаслідок збройного конфлікту.
До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх родинЧитати далі

До уваги військовослужбовців, ветеранів війни та членів їх р...

У місті Запоріжжі розпочала роботу Комунальна установа «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, ветеранів війни та членів їх родин» М...
Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та ЛьвовіЧитати далі

Два нових ЦНАПи м.Мелітополя запрацювали у Києві та Львові

Мелітопольці, які вимушено виїхали з рідного міста, можуть звернутися у відділи ЦНАП у Києві та Львові за отриманням якісних послуг