Municipal Site of Melitopol City, Ukraine
Людям із порушенням зору
Стандартна версія

МЕЛІТОПОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
ОФІЦІЙНИЙ ІНТЕРНЕТ-ПОРТАЛ

ЗВІТ ПРО СТРАТЕГІЧНУ ЕКОЛОГІЧНУ ОЦІНКУ

11
1957

На виконання вимог п. 4 ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, виконавчий комітет Мелітопольської міської ради оприлюднює проєкт Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2022 рік та Звіт про СЕО.

Громадське обговорення проєкту Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2022 рік та Звіту про СЕО починається 04 листопада 2021 року і триватиме до    03 грудня 2021 року включно.

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) свої зауваження та пропозиції.

Пропонуємо ознайомитися з повідомленням про оприлюднення, проєктом Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Мелітополя на 2022 рік та Звітом про СЕО.

Подати свої зауваження та пропозиції, а також ознайомитись з паперовою версією документів, можна у відділі з благоустрою та екології виконавчого комітету Мелітопольської міської ради Запорізької області за адресою: м. Мелітополь, вул. Ярослава Мудрого, 2, або за тел.: (0619) 49-03-11; e-mail: [email protected].

Також за темою

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створення. Читати далі

Національна гвардія України відзначає десяту річницю створен...

Нацгвардійці пліч-о-пліч з іншими формуваннями Сил оборони вже 10 років виконують завдання на всіх «найгарячіших» напрямках. 
 День Служби безпеки УкраїниЧитати далі

День Служби безпеки України

Професійне свято спецпризначенців запроваджене згідно з Указом Президента від 22 березня 2001 року.
До уваги зацікавлених осіб!Читати далі

До уваги зацікавлених осіб!

Відбудеться засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені (пошкоджені) об’єкти нерухомого майна